CIDET

Tornar a alta formació

Cidet, campus Catalunya Central d'EUNCET

Gràcies a un acord de col·laboració entre Euncet Business School, universitat adscrita a la UPC, i CIDET Manresa, en els propers mesos el Centre de Formació esdevindrà campus Catalunya Central, i començarem a impartir alta formació executiva.
Inicialment es promociona el PROGRAMA De DESENVOLUPAMENT DIRECTIU (PDD) per donar sortida a la demanda de formació de qualitat, homologada i reglada, per càrrecs intermitjos i totes aquelles persones que necessitin adquirir coneixements de totes les àrees funcionals de l'empresa, de forma transversal.
Igualment, posem a disposició de particulars i empreses el model de bonificació pel qual, a partir d'avui, accedir a una alta formació executiva deixa de veure's limitada en termes de cost.

Possiblement, aquest acord que permet portar a la Catalunya Central formació executiva d'alt nivell sigui la millor manera de retenir el talent de les vostres empreses, fidelitzar-lo i millorar en resultats.

Demana'ns informació sense compromís.

A qui va dirigit

Els programes d'alta formació de CIDET van adreçats a aquelles persones que per inquietud personal i objectius professionals, vulguin ampliar els seus coneixements amb una base sòlida de formació de qualitat.

T'interessa aquesta formació?

*Camps obligatòris

He llegit i accepto l'avís legal i la política de privacitat.
És necessari acceptar l'avís legal i la política de privacitat.
Si, desitjo rebre informació.
Acord de col·laboració Campus Manresa PDD a CIDET