CIDET

25 Juliol de 2023

CONFORCAT A MIDA

014107-7923798.jpg

Estem d’acord que la innovació, la incorporació de noves tecnologies o la cerca de nous mercats internacionals són elements fonamentals per a la competitivitat de les empreses. Tot i això, si un aspecte és imprescindible per fer realitat aquests propòsits és la disponibilitat de talent. Un talent amb coneixements, experiència i aptituds no només s’aconsegueix amb la incorporació de personal qualificat sinó amb la inversió en formació per aconseguir la millora constant dels treballadors.

Per facilitar-ne l’accés, Generalitat de Catalunya i Fons Next Generations EU han obert la major convocatòria de l’any per a la formació de treballadors: el programa de subvencions Conforcat A MIDA. Es tracta d’una nova convocatòria, oberta fins al 18 d'abril i amb previsió d'una segona edició pel 2024, que dona resposta directa a les necessitats formatives de qualsevol empresa.

Abans, però, val la pena descobrir-ne alguns detalls clau:

- Una convocatòria dirigida a empreses. Aquesta subvenció està oberta a empreses a títol individual o agrupacions d’empreses que presentin programes de formació.

- Dissenya la formació que necessites a la teva empresa. Les empreses que hi accedeixin podran formar els seus treballadors amb un programa de formació fet a mida per a les necessitats de l’empresa.

- Una convocatòria que et paga tota la formació. Conforcat A MIDA t’ofereix subvencions del 100% per a la formació, un finançament que les empreses rebran abans de començar, en el moment de la resolució.

- Fes la formació de manera interna o externa. La convocatòria permet a les empreses contractar alguna entitat de formació especialitzada o organitzar-se per fer la formació de manera interna.

- Per a treballadors en actiu o en situació d’atur. A banda de formar a persones treballadores d’una empresa, aquesta convocatòria inclou la formació de persones en situació d’atur amb l’objectiu que es puguin incorporar posteriorment a l’empresa.

Per a conèixer més detalls sobre Conforcat A MIDA, DESCARREGA'T EL SEGÜENT DOCUMENT PDF!